Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    MS Loading Front Page Problem

    Hey~

    Everytime I open the MS home page, it most of the time fails to load and instead i get the navigation bar on the left hand side of the screen:

    http://img.photobucket.com/albums/v2...ingProblem.jpg

    It usually takes me 20 refreshes for the releases to appear.

    This happens on both IE 7 and Mozilla Fire Fox for me.

    Thanks~

  2. #2
    Sshheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee thsv's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    3,284
    I'm having the same problem. Sometimes its just the background and whatever ad was due on the page.
    Its happening with Firefox and Opera
    Quote Originally Posted by Hand Banana View Post
    If Pow wrote the manga it would be accurate as fuck lol. I stand behind Pow(while humping his leg) on this one.
    Troll Tagged by Uzumaki_Tim

  3. #3
    Member MonkeyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cardiff
    Posts
    39
    yeah i tend to get this problem aswell, ie and firefox

    Spoiler!

  4. #4
    Same with me, I use Firefox 3.

  5. #5
    Ive noticed that when a page loads up with the advertiment that has the bee on the blue background the page never loads up. so i don't know if it is this that it has a problem with???

  6. #6
    Sshheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee thsv's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    3,284
    Quote Originally Posted by melinga View Post
    Ive noticed that when a page loads up with the advertiment that has the bee on the blue background the page never loads up. so i don't know if it is this that it has a problem with???
    Now that you mention it, I tend to be looking at that ad when it happens

    Here's what it looks like when it happens
    Spoiler!
    Quote Originally Posted by Hand Banana View Post
    If Pow wrote the manga it would be accurate as fuck lol. I stand behind Pow(while humping his leg) on this one.
    Troll Tagged by Uzumaki_Tim

  7. #7
    I've been getting that problem with safari, but not with firefox.

  8. #8
    Member MonkeyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cardiff
    Posts
    39
    yeah the bee advert is exactly the same as i get

    Spoiler!

  9. #9
    Just to confirm it's the bee advert causing problems.

    Replicated on Safari and Firefox 3
    If the add can be filtered/removed then the site works well. Might even see a decrease in page reloads which should help on the old bandwidth.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •