Featured Series: Naruto by Masashi Kishimoto | We have 329 Chapters and 35 Raws

Naruto 435 by Manga Fans (Indonesian)

Welcome Guest, Please log in or register.
Release Notes: No release notes were specified

Download Options

Choose one of the mirrors below to download Naruto 435.

Comments

You must log in to post a comment on this release.

ronnie22
ronnie22 on February 14th, 2009 at 4:17:47 AM UTC Note:
Naruto Chapter 435 SleepyFans Indonesian with high quality image......
sh1no
sh1no on February 14th, 2009 at 9:38:24 AM UTC bro, menurutku yg paling bagus buat add release ke mangashare itu opera, coz aku kalo pake firefox sering error.
nah gitu dong, bagusan yg ini daripada yg kemaren, hehehehehe cumak bercanda!!!
aku kesulitan dalam cleaning rawnya jadi hasilnya gak bagus seperti punyak kamu....
coz agent007 belum ngeluarin RAW hasil scannya, jadi terpaksa aku download hasilnya scan-nan dari eye_shield,
ya lumayan menyulitkan,
sh1no
sh1no on February 14th, 2009 at 10:55:52 AM UTC bro, gue boleh minta fontnya gak?
coz aku bingung kalo milih font...